Produkter,  Samarbeten,  Träning/Hälsa,  Wellness

Wow!

I samarbete med Ice Bug

Erbjudande!

Just nu erbjuder jag dig som läsare 20 % rabatt på alla skor från https://icebug.se

ANGE KODEN: LOPEZ20 – Den ger dig 20% på allt!

Rabattkoden är aktiv till 31 oktober 2020. HAPPY SHOPPING!

OutRun Women’s RB9X®

Deras mest bekväma trailsko! Väl tilltagen mellansula med BUGforce ger både energiåtergivning och maximal komfort, medan det låga dropet på 7 millimeter bibehåller en god löpkänsla. Med en mellansula som till 20% består av alger, en yttersula och en överdel i 100% återvunnen polyester är OutRun också en av marknadens mest hållbara skor. 

Hösten närmar sig!

Även om jag är ett sommarbarn och fullkomligt älskar värme och sol så lever jag i Sverige där vi snart går mot kallare årstid. Men den här tiden är magisk och naturen visar sig från sin bästa sida. Vi har ännu temperatur upp mot 20 grader i Stockholm och det är bara att njuta och vara ute så mycket som det bara går. Nu bor jag i storstaden men jag har inte långt till skogen och det är underbart att promenera längst vattnet på Djurgården. Så underbar huvudstad vi egentligen har!

Det finns så mycket härligt att göra även på hösten och promenader är en favorit. Även om mitt mål är att kunna springa längre fram så har jag ännu inte nått dit jag vill än för att min rygg ska klara det riktigt än. Det gäller att ha tålamod och det är något jag måste jobba på med mig själv.
Den här vardagsmotionen är en del av min vardag och även om jag tränar på gymmet också så går jag exempelvis till och från gymmet istället för att ta bilen. Jag älskar att gå en promenad på Djurgården och jag är så tacksam och glad att naturen finns så nära till hands även om jag bor mitt i stan. Jag kan nu erbjuda dig som läsare rabatt vid köp av deras underbara skor. Oavsett om du är nybörjare eller rutinerad så har de skor för alla. Oavsett om du bor i en stad så som jag gör eller på landsorten så har de skor som passar alla.Jag kan varmt rekommendera de här skorna och har kommit att bli en stor favorit.

Icebug grundades av mor och son 2001, och är än i dag ett oberoende, privatägt företag. När de startade företaget var deras affärsidé att sälja välgreppande skor med dynamiska ståldubbar. Tanken med detta var att skorna, utöver att hålla fötterna vara varma och torra, skulle rädda människor från vinterns största problem – halkan.