Samarbeten,  Smink & Skönhet

Vill du ha vitare tänder?

Annons/Reklam för TandblekningDirekt.se

Jag har turen att ha vita tänder och det är väl över 5 år sen jag blekte mina tänder sist. Jag skulle ha gjort en touch – up för länge sen, men det har fallit mellan stolarna och jag har faktiskt helt glömt av det. Nu är jag ingen rökare men även mat, vin och kaffe missfärgar tänderna och därför vill även jag bleka dem igen. 

Jag var hos tandläkaren nyligen och han sa att jag har redan vita tänder men det är klart att det går att göra dem ännu vitare. 

Jag är supernoga med mina tänder och tycker fräscha tänder är viktigt. Det behöver absolut inte vara perfekta men munhygien är A & O och vita tänder tycker jag är fint, det tänker jag inte sticka under stolen med. 

Jag har en egen skena som är avgjuten efter mina tänder så det blir lätt för mig att bleka dem själv. Nu när jag har fått hem blekmedel tänkte jag göra en lite uppfräschning med tandblekning hemma.

Sveriges populäraste jämförelsesajt för tandblekningsprodukter i hemmet hittar du via tandblekningdirekt.se. Det är ju alltid svårt att veta vad man ska köpa för något och därför är det bra att det finns en hemsida med all information du behöver för att kunna bleka dina tänder på egen hand. Att bleka hemma är också ett mer prisvärt alternativ då det annars är ganska dyrt att gå till någon och göra det. 

Viktigt att tänka på är att läsa på ordentligt och de är noga med att du inte ska skada emaljen, få ilningar eller skada tandköttet. De ger alla nödvändiga tips och råd för hur du kan bleka dina tänder riskfritt, prisvärt och enkelt. Här hittar du all information du behöver med allt från tandblekningsguider, de populäraste tandblekningarna, betyd, recensioner och du kan få svar på vanliga frågor.