Ekonomi,  Företag,  Samarbeten

Vi är alla människor

Annons / reklam för Foretagslan.io

Jag har många vänner vars aktiebolag går omkull nu på grund av pandemin! Just min bransch blöder hårt och det svider att se hur många tvingas vidta drastiska åtgärder för att rädda sina livsdrömmar. Alla bolag har inte fått statlig hjälp vilket gör att en del varslar, permitterar och i värsta fall tvingas en del av dem försätta sina bolag i konkurs vilket är extremt sorgligt och smärtsamt när du har ett helt livsverk. Jag vet också de företag som under den här tiden har fått hjälp att hitta ett företagslån som i en del fall då har kunnat hjälpa bolag som har det tufft en tid framöver med hopp om att det snart ska vända. 

Oavsett situation så finns företagslån för att expandera en verksamhet, lån för att starta upp en verksamhet eller lån för att bedriva en verksamhet. Hos Foretagslan.io hittas alla lån som passar företagare och deras verksamheter. Alla kan hamna i en situation och i vissa fall, kan vara på sin plats med att hitta ett lån för att rädda allt du byggt upp. 

Jag vet själv hur det är att kämpa hårt för det jag älskar och så försvinner alla jobben från en dag till en annan på grund av ett virus. Framtiden är oviss för många men även jag har förhoppningen att det snart ska vända så är allt så oklart. Inget vet hur nästa vecka ser ut. Att återgå helt till det normala kommer vi nog aldrig göra.

Förhoppningsvis har vi alla lärt oss något på det här och bär med oss den lärdom vi fått vara med om in i framtiden. Vi får helt enkelt ta en dag i taget. Jag har själv inte tagit ett lån till mitt bolag utan jag har lagt det vilande tills det vänder. För egen del känner jag att jag ändå hanterat det som skett på bästa möjliga sätt. Vi kan ej kontrollera det som sker mer än vi kan kontrollera oss själva, våra tankar och hur vi hanterar motgång. 

De flesta av mina vänner har permitterat sig och är positiva till att kämpa vidare. Det har fört många av oss samman på ett sätt som vi inte var innan. Vi är alla människor och det spelar ingen roll vad din titel är eller hur fint ditt CV är. Vi är alla människor i slutändan!