Bröllop

Vårt bröllop

När Corona var ett faktum bokade vi om vårt bröllop till sommaren 2021. Vi är överens om att det var bra att vi sköt på allt ett år framåt då det ger oss tid att planera saker och ting i lugn och ro. Allt var i stort sett klart i planeringen när vi tog det här beslutet att skjuta på det. Ett bröllop ska vara roligt att planera och med allt som hände med Covid blev det bara en stress för min del och därför har jag heller inte skrivit något om det. Om allt går som vi vill, kommer vi nog inte att ha ett lika stort bröllop som vi från början planerade. Det enda som egentligen inte är klart är min klänning och exakt vilka som kommer att komma. Pandemin ställer till det och vi vet ju inte nästa sommar 2021 hur det kommer se ut just då. Stor del av min familj, släkt och vänner bor inte ens i Sverige. Vi får avvakta och återuppta planeringen efter årskiftet.

Den 25 september firar vi två år tillsammans och när vi ingår äktenskap har vi då varit tillsammans nästa 3 år. Jag är inte ledsen för att vi sköt på det. Det känns bra att ha mer tid att också lära känna varandra på.

Niklas har på bara några månader hunnit flytta och har nu ett nytt hem för sig och sina barn i Norrtälje där han bor när han är med dem, han har bytt jobb och arbetar numera centralt i Stockholm. När han har barnen så pendlar han Norrtälje – Stockholm – Norrtälje. De veckorna han inte har sina barn bor han här. Vi har inga planer idag att flytta ihop då den strukturen ej funkar. Vi ses med barnen när vi kan och hinner och det här upplägget funkar bra just nu. No stress!

Nu ska jag försöka somna om.

One Comment