Inredning/design/trädgård,  Produkter,  Samarbeten

Utemöbler till min uteplats

I samarbete med Nordiska Rum

Våren är äntligen här och det är nu dags att drömma om nya utemöbler!

Idag har jag tvättat alla fönster och städat min uteplats. Niklas har hjälpt mig att lägga plattor på altan. Det är dags att börja förbereda den inför våren och sommaren som ligger runt hörnet. Jag är lyckligt lottad som har en uteplats där jag kan njuta av det fina vädret. Speciellt nu i dessa tider är det skönt att få vara ute men ändå hemma utan att utsätta mig. För mig med barn är det här en oslagbar oas.

Det är ännu kallt i luften men när solen tittar fram är det varmt och skönt. Det börjar bli hög tid att köpa blommor och plantera, men det får bli nästa projekt. Jag har däremot bestämt mig för att införskaffa mig lite nya och fräscha utemöbler. Jag har tittat runt en hel del på internet och hittat lite möbler som jag fallit för och som skulle passa min uteplats perfekt – allt från Nordiska Rum. De erbjuder gratis frakt och fri retur. Sortimentet består av möbler och inredningsdetaljer av hög klass med en exklusiv känsla men till marknadens lägsta priser. Jag får drömma bort så länge och ta en sak i taget.

För mig är det viktigt med kvalitet, hållbart samt prisvärt. En del sakerna nedan är lite över min budget, man jag kan få drömma mig bort så länge. Jag vill ha en bra bas för att sen krydda på med härliga växter, färgglada filtar och smaker av god mat och trevligt sällskap. Färger som tilltalar mig är grått, svart, vitt och sen rosa, turkost och gult som dekoration. Happy colors. På min önskelista får du ta del av en härlig sommarblandning från deras sortiment. Pris och länkar finner du nedan.