Bröllop,  Mode,  Samarbeten,  Träning/Hälsa

Underkläder

Annons / reklam för Feminint.se

Jag håller på att rensa min garderob och jag har skänkt bort en hel del. Jag har lagt mina underkläder fint i lådor och försöker vårda dem så att de håller. Men jag är nu på jakt efter att köpa lite nya underkläder och jag har hittat så otroligt mycket fint. 

För mig är det viktigt att prova underkläder för kvinnor just för perfekt passform och jag vet vad jag är bekväm med och inte. För mig är underkläder ett hantverk och det är viktigt att ta hand om dem, tvätta dem i tvättpåse, speciellt dina bh:ar så att de håller och på så sätt håller de längre.

Framhäv dina former och visa upp ditt vackra jag.

Vi ska vara stola över våra kroppar och våga framhäva dem. När jag väljer underkläder så är det flera saker jag tänker på. För mig är det viktigt med komfort och givetvis vill jag ha fina underkläder som passar i olika sammanhang. Allt från när jag tränar på gymmet, till vardags och mer sexigt till fest. Jag är även på jakt efter fina underkläder att ha under min bröllopsklänning, men det finns så mycket fint att det är svårt att välja. Ofta väljer jag bygelfri BH men det finns även en massor av fina och bekväma även bygel. När jag tränar är det sport bh som gäller för min del.

Under bröllopsklänningen

Att ha under bekväma underkläder är klurigt men viktigt. Den här nedan är så fin och något du kan ha även en härlig sommarkväll. Välj underkläder med omsorg. En fin axelfri korsett likt den på bilden nedan är något jag kan ha både privat och på jobb. För mig är det viktigast att det är bekvämt och har bra passform. Kika in på deras hemsida så kan du säkert hitta något som passar.

Flattering Me bröllopskorsett låg rygg A-F kupa vit 
1 299 kr

Jag har hittat en hel del andra härliga underkläder på Feminint.se som jag verkligen tycker är underbara och då för lite olika sammanhang. De har verkligen underkläder för alla kvinnor. Allt från exklusiva, snygga och sexiga underkläder för alla kvinnor.

Axami Corona Boreale spets-bh B-E kupa 

395 kr

Caprice Forever Young Soft bh A-E kupa svart 

579 kr

Shock Absorber Active crop top sportbh 36-44 svart 

399 kr

Axami Dama De Honor strumpband vit 

199 kr

Flattering Me bröllopskorsett låg rygg A-F kupa vit 

1 299 kr

Flattering Me bröllopskorsett låg rygg A-F kupa vit 
1 299 kr