Familj

Underbar helg

Den här helgen har varit helt underbar på alla sätt och vis.

I fredags hängde jag med min son och vi gick ner på stan sen eftermiddag och shoppade lite nya kläder. Därefter avnjöt vi en tidig middag med min vän MiraÅngbåtsbryggan. Vi hade nog ställets absolut bästa plats utan tvekan. Därefter promenerade vi hem och hängde lite på uteplatsen innan Mira cyklade hem och vi dök i säng.

I lördags hämtade jag min älskade mamma tidigt och vi körde mot Tyresö till mina underbara vän Sabah och hennes man Håkan för en heldag i deras paradis. De bjöd på den mest magiska lunchen som vi mumsade i oss. Tack fina vänner för ni förgyllde vår dag.

  

Sabah och Håkan – mina förebilder när det gäller par. 

En dag med familjen!

Idag (söndag) har jag och Marlon hängt med min kusin Sussie och hennes barnbarn Miriam och sina underbara pappor John och Johan.

Följ hans blogg här!

John sminkade mig för ca 10 år sedan så våra vägar har korsats förr. Lite visste vi då att vi en dag skulle bli förenade genom Miriam. Tänk att de nu är en del av vår familj, vilket jag är så oerhört tacksam och glad över då de är två helt underbara föräldrar till älskade Miriam. Tack för att ni finns!

              

2 Comments