Bröllop,  Musik,  Wellness

Tillbaka till framtiden

Back to – The future!

Vi vet ej hur framtiden ser ut men vi vet att det finns en tid efter Covid-19.

Jag vägrar låta ett virus ta över mitt liv. Jag driver eget bolag och har klarat mig genom tidigare kriser i livet. Jag ska klara det här också!
Söker du en kvinnlig DJ, underhållning, teknik, ljud eller ljus?
Jag levererar helhetslösningar till privatfester, bröllop, events, mingel osv.
Jag erbjuder privatpersoner och företag förmånliga priser under hela 2020/2021.
Jag handlar helt i enlighet med instruktioner och rekommendationer från våra myndigheter. Allmänna sammankomster med fler än 500 personer är förbjudet tillsvidare. Däremot är lite mindre sammankomster tillåtet i skrivande stund och jag finns tillgänglig från och med mitten av april 2020.
Jag vill leva och inte överleva!

www.deniselopez.com

Mail:  

Gå gärna med i gruppen på FB!

 

Tillbaka till framtiden!

Vi är alla ansvariga för vår egen lycka! Det kan låta hårt nu, men jag tror på att visualisera sin framtid och göra jobbet som krävs för att vi ska resa oss snabbare.

Så frön och inte ogräs och gör det möjligt för din framtid att blomma. Låt oss bekämpa detta virus med alla medel vi kan.

Här kan alla dela med sig av sin yrkesverksamhet för att bidra till att vårt samhälle byggs upp med en ännu starkare grund och full kraft. Där vi tillsammans lyfter varandra till att få igång livet igen.

Vad kan du erbjuda nya och befintliga kunder? Söker du jobb? Erbjuder du jobb? Utbyte av tjänster, rabatterade priser etc.

Vinna eller försvinna Sverige – bestäm dig nu!

/Denise Lopez