Produkter,  Samarbeten

Tappat luren

När olyckan är framme!

I betalt samarbete med Mobello.se

Nu är jag ingen person som går med min lur konstant i handen, där jag ständigt ska fota eller filma precis allt. Men visst tar jag upp luren för att läsa eller skriva sms och annat givetvis. Det är så lätt hänt att under en promenad när man går och skriver ett sms tappar telefonen i backen. En gång tappade jag telefonen i toaletten och idag åkte telefonen rakt ner i golvet hemma precis vid min öppna spis där det är hårdare underlag.

iPhone 11 Pro skal

Jag trodde först att telefonen hade spruckit helt, men då jag har både fordras och skyddsglas har den klarat sig fint. Själva skyddsglaset har fått sig en liten smäll längst ner, så småningom måste jag byta det. Men hade jag inte haft mitt fodral och det här skyddsglaset på hade det rikta spruckit helt och då hade det blivit en så mycket dyrare historia.

Min iPhone 11 Pro är ingen billig sak utan kostar upp mot 14,000 kronor ny, så det är värt att investera i ett riktigt tåligt mobilskal som verkligen skyddar telefonen om du tappar den. Hos Mobello hittar du ett stort utbud av mobilskal och tillbehör. Jag har ett Rock Solid CTHRU svart skal som passar min telefon men de har massa andra alternativ att välja mellan. Jag gillar färg lika mycket som enkelt och stilrent.