Träning/Hälsa,  Wellness

Sköldkörteln

Medicinsk Biomagnetism & TKM akupunktur

För er som inte vet, blev min bror blev mördad 2016 och det går ej i ord beskriva den sorgen och en hel del annat. Det har varit en långdragen process för mig och min familj och även om alla skyldig sitter bakom lås och bom så kommer aldrig min bror tillbaka. Jag vill däremot inte lägga fokus på att skriva om den sorgen, utan mer hur jag har rest mig och vad jag aktivt jobbar med för att leva ett så bra liv jag bara kan. För de som känner mig vet att jag är en stark person och jag har klarat av mycket i mitt liv. Det går att resa sig även om det ibland är tufft på vägen.

Annica Moberg har jag nu gått hos sen 2015 och sist jag var hos henne var våren 2018. Det har alltså gått 2 1/2 sen jag sist var där. Idag var första gången sen dess. Behandlingen hos Annica är nödvändig för mig och jag kommer att gå 1 gång i månaden till henne.

Hon utför medicinsk biomagnetisk och TKM akupunktur. Jag har varit med om så mycket sista åren och även om jag mår bra rent psykiskt och är stark och glad mentalt så har kroppen helt klart tagit stryk av inre stress. Förmodligen posttraumatisk stress som jag hanterar så bra jag bara kan. Men mycket sätter sig på kroppen och jag känner att jag är i obalans rent kroppsligt.  Jag går hos Susanne min terapeut och jag forsätter gå hos Annica. Den pausen jag tog från henne kanske inte var den bästa inser jag nu.

Min kropp samlar på sig vätska och även om jag äter rätt och tränar så har jag svårt att komma i fas. Även om jag vill gå ner x antal kilon så är det inte jätte mycket fett jag ska tappa. Det är mycket vätska som jag samlar på mig. Eftersom kroppen har tagit så mycket stryk och inte är i balans, tog jag test för sköldkörteln i februari 2020 för andra gången och enligt läkaren var mina tester normala. Men jag är inte så säker på det ändå. Annica ska titta på testet och se. Jag återkommer med hennes svar på mina prover enligt nedan.

Här ser du mitt svar. Jag kan absolut inget om det här.

Annika har nu rekommenderat mig att dricka citron och äppelcidervinäger i ljummet vatten på morgon. Äta Selen, Adukiböno, rödbetor, kidneybönor, persilja samt spenat.

Det här inlägget vill jag betona inte är sponsrat inlägg. Jag betalar för att gå till Annica men eftersom hon hjälper mig så mycket kan jag varmt rekommendera henne. Kanske kan min story hjälpa någon annan som gått igenom något tufft.