Bröllop,  Mode,  Samarbeten

Rockabilly

Annons / reklam för glinder.se

Vi skulle ha gift oss 18 juli men vi har på grund av Covid – 19 flyttat fram vårt bröllop till 2021. Det har gett mig mer tid att fundera lite extra på vad jag ska ha för klänning, både till vigseln i kyrkan och till festen/middagen.. Ja, jag kommer att ha två klänningar helt klart. Det finns så otroligt mycket att välja mellan och det är ett oerhört svårt val att välja bland djungeln av vackra bröllopskreationer.

Något som jag tycker vore lite häftigt är om jag skulle svira om till middagen och festen och dra på mig en Rockabilly klänning.

Dessa klänningar är exemplariska att använda till just bröllop. Retro 50 tals mode ger en stil & elegans utöver det vanliga så det vore faktiskt lite kul att köra något annorlunda. Om inte för just bröllop så funkar det ju även bra för crusing, dop, begravning, skolavslutningar mm. och årets alla högtider, som tex. midsommar jul nyår och halloween. Jag är född på 70 – talen men jag älskar just 50 tal och tycker det är så häftigt, så varför inte!?
Nu har jag ett helt år på mig att bestämma mig så för min del är det ingen brådska. Men det vore kul med lite annorlunda tänk än det vanliga traditonella. Vi får se helt enkelt. Tills dess kan jag drömma mig bort lite till 50 talets coola kreationer.

Jag älskar gamla filmstjärnor som Marlyn Monroe och Andrey Hepbourn så varför inte en Marlyn Mondore inspirerad klänning. Vad tycker ni om denna? 

Marilyn Monroe inspirerad känning i vitt med mycket skön och följsam kvalité. Perfekt för andra av sommarens alla evenemang , dop, bröllop och student osv. Priset: 559 kr (som hittat). 

 

Under det en härlig vit underkjol med tyll från Hell Bunny är för dig  som önskar maximal volym för en extra bred siluett. Finns i fler färger.

Pris: 439 kr

Länk: https://glinder.se