Bröllop,  Mode,  Samarbeten

Rockabilly

Annons / reklam för glinder.se

Covid har mig mer tid att fundera lite extra på livet och allt vad det innebär. En hel del förändringar sker och många har fått ställa in eller skjuta up dina bröllop och fester. För dig som går i gifta tankar har tid att fundera på vad du ska ha på dig din stora dag. Det finns så otroligt mycket att välja mellan och det är ett oerhört svårt val att välja bland djungeln av vackra bröllopskreationer.

Något som jag tycker vore lite häftigt om jag stod brud vore två klänningar. En för vigseln och en att svira om till middagen och festen, en super cool Rockabilly klänning.

Dessa klänningar är exemplariska att använda till just bröllop. Retro 50 tals mode ger en stil & elegans utöver det vanliga så det vore faktiskt lite kul att köra något annorlunda. Om inte för just bröllop så funkar det ju även bra för crusing, dop, begravning, skolavslutningar mm. och årets alla högtider, som tex. midsommar jul nyår och halloween. Jag är född på 70 – talen men jag älskar just 50 tal och tycker det är så häftigt, så varför inte!?
Ta din tid att planera och bestämma dig så du känner dig bekväm. Men tycker inte du att det vore kul med lite annorlunda tänk än det vanliga traditonella. Jag kan alltid ha på mig en sådan klänning när jag spelar så jag ska spana in lite coola 50 – tals kreationer.

Jag älskar gamla filmstjärnor som Marlyn Monroe och Andrey Hepbourn så varför inte en Marlyn Mondore inspirerad klänning. Vad tycker ni om denna? Marilyn Monroe inspirerad känning i vitt med mycket skön och följsam kvalité. Perfekt för andra av sommarens alla evenemang , dop, bröllop och student osv. Priset: 559 kr (som hittat). 

 

Under det en härlig vit underkjol med tyll från Hell Bunny är för dig  som önskar maximal volym för en extra bred siluett. Finns i fler färger.

Pris: 439 kr

Länk: https://glinder.se