Ekonomi,  Företag,  Resa,  Samarbeten

Redo för konferens?

Annons/Reklam för hotelskansen.se

Öland är så fint och speciellt på sommaren. Jag har själv varit mycket på Öland, både privat och i mitt yrke. Driver du som jag ett företag och just nu sitter och planerar en konferens på Öland av något slag för dig och dina anställda? Då kan jag varmt rekommendera vackra Hotel Skansen. Här finns verkligen allt du kan önska dig för den perfekta konferensen.

Många företag letar sig från Stockholm för att få ett miljöombyte när de exempelvis ska ha just en konferens. Även om det just nu råder pandemi vilket innebär en hel del restriktioner så behöver du vara ute i god tid för att planera framåt. Det gäller allt egentligen!  Planera ditt event noga och väl och har du speciella önskemål så ser de till att ordna det efter bästa förmåga! Öland är en magisk plats och för dig som behöver komma bort men ändå ta med företaget på ett äventyr till en plats som har nästan allt, ja då är det här perfekta stället. 

Havsnära njutning och en intressant historia!

Funderar du på att boka nästa konferens så kika på Hotel Skansen och vackra Öland. Jag rekommenderar dig att vara ute i god tid med din planering så du kan välja datum och anläggning. De erbjuder allt från fysiska aktiviteter till underhållning och Spa.

Det ligger havsnära och är ett underbart paradis, en oas och en magisk plats för ditt välbefinnande. Det passar egentligen för allt och alla från konferens till semester, par, familjer, pensionärer och företag. De följer restriktionerna noga och du som gäst kan känna dig trygg. De gör allt för gästen. De har ett spa som du kan njuta av, en underbar restaurang och en källare för whiskeyälskare. 

Historien om Hotel Skansen sträcker sig tillbaka till 1796 och är en anrik hotellanläggning i Färjestaden på Öland. Familjen Norén har drivit hotellet sen 1984 och för den fina traditionen vidare. Det är en mycket intressant historia att ta del av. Kika in på hemsidan och planera vidare för dig och ditt företag.