Träning/Hälsa,  Wellness

Rätt skor

I samarbete med IceBug

 

För min träning är det så viktigt med rätt skor. Jag har stukat båda fötterna och jag har även opererat båda fötterna efter mina år som dansare åt Dr.Alban, Melodie Mc samt Culture Beat. Jag går en gång månaden på pedikyr för att just våra fötterna. Men för mig är rätt och bekväma skor A & O. 
Nu har jag kört IceBug i sommar och jag är så nöjd med mina skor. Det tog lite tid att gå in dem men nu sitter det som gjutna för just min fot. Jag går en hel del promenader och målet är att kunna springa längre fram. Även om det kommer ta tid för mig att komma dit har jag satt det som mål. 

Jag är opererad för två massiva diskbråck så för mig är det här med träning, rätt skor och att sakta bygga upp min kropp utan stress avgörande. Att bara träna på gym är för mig i längden lite tråkigt. Jag gillar att vara ute i naturen också. Även om jag inte kan gå för långa sträckor än så är det viktigt att röra på sig. Jag kör med stegräknare så jag har koll och målet är minst 12 000 steg per dag. Den här vardagsmotionen är en del av min vardag och även om jag tränar på gymmet också så går jag exempelvis till och från gymmet istället för att ta bilen. Jag älskar att gå en promenad på Djurgården och jag är så tacksam och glad att naturen finns så nära till hands även om jag bor mitt i stan. Jag kan nu erbjuda dig som läsare rabatt vid köp av deras underbara skor. Oavsett om du är nybörjare eller rutinerad så har de skor för alla. 

https://icebug.se

ANGE KODEN: LOPEZ20 – Den ger dig 20% på allt!