Företag,  Personligt,  Samarbeten

Personlig touch

Annons/Reklamn för Getpersonal.se

Tiden bara flyger iväg och det är inte långt kvar till julafton kära vänner. Varje jul brukar vi i vår familj se till barnens bästa och lägga fokus kring att umgås, äta gott och ha roligt, precis som så många andra familjer. Jag vet inte hur ni gör, men vi brukar lägga fokus på barnens julklappar och köper ej massa dyra julklappar till oss vuxna längre. Istället brukar vi köra julklappsspelet för en liten peng och det har ni säkert hört talas om också!? 

Praktiska julklappar

Min son är nu 9 år och han skriver sin önskelista själv. Som så många andra barn finns det även med rätt dyra julklappar på den här listan. Han vet att han inte får allt han önskar sig och han får också lära sig vad saker och ting faktiskt kostar. Att förstå värdet av pengar och att prylar inte är viktigt på det sättet. Men självklart precis som alla barn önskar han sig saker. Jag försöker tänka på julklappar som en rolig upplevelse eller praktisk gåva hellre än svindyra julklappar med leksaker som de inte ens kommer leka med snart. Varje år brukar vi även skänka julklappar till barn som inte får och min son rensar även ut saker han inte längre använder och skänker till andra barn.

I år och har jag tänkt på flera bra och praktiska julklappar som jag vill ge bort till nära och kära och det är även bra till farsdag, morsdag eller födelsedagspresent. Det är en nyckelring med gravyr på. Getpersonal.se säljer just det. Det går att gravera din nyckelring för en mer personlig touch vilket jag tycker är toppen. 

Kolla in den här supersnygga, eleganta och stilrena nyckelringen. Modellen heter Aurora Rose Gold. Du kan gravera den med namn eller annan utvald text. Så fin present tycker jag.

Pris från 275 SEK.