Företag,  Samarbeten

Ny lur?

Annons/Reklam för PhoneHero.se 

Jag har en iPhone11 från oktober 2019. Den funkar fortfarande toppen. men det gäller att hålla koll på batterit så det inte slits ut. Det går att byta batteri för ca 899 kr vilket kan vara värt det om batteriet börjar bli trött. Mitt batteri är nu på 90%. Alla uppladdningsbara batterier är förbrukningsvaror med en begränsad livslängd. Från din iPhone kan du kolla batteriets kapacitet. Gå in på Inställningar >Batteri>Batterihälsa. Där kan du se om batteriet behöver bytas ut eller inte.

 Det är även lätt hänt att tappa telefonen och den kan gå sönder även om du har skydd på den. Men det är superviktigt att ha just ett glasskydd på din telefon ifall olyckan är framme. Behöver du laga ditt glas eller andra skador, kan jag varmt rekommendera PhoneHero. De lagar allt från Apple eller Samsung så som iPad, Ipad mini, Samsung och Huawei om du kanske har det!?  Besök gärna deras hemsida för all information.

Köp en begagnad telefon

Via dem kan du även köpa begagnade telefoner och de går igenom en hel del viktiga kontroller noggrant innan de säljer dem vidare till kund. Alla trasiga delar eller om telefonen har delar med slitage så byts de ut först. Batterier slits ofta ut men de säljer ej begagnade telefoner som har mindre än 85% batterihälsa. Det tycker jag ändå känns tryggt. Det som är bra med att köpa en begagnad telefon är att du sparar både miljön och pengar. 

Min telefon (iPhone11) lär hålla ett bra tag till hoppas jag! Min son fick sin första telefon när han fyllde 8 år, vilket var förra året. Då fick han en iPhone 7 och den var då helt ny så den funkar bra fortfarande. När det är dags för en uppgradering så finns det alltså superbra alternativ. Jag behöver då inte köpa en helt ny sprillans telefon i butik utan jag kan köpa en via dem. Det kommer nya modeller hela tiden, men jag anser inte att en 9-åring ska ha den senaste iPhone.