Inredning/design/trädgård,  Samarbeten

Ny kollektion

Annons / reklam för Solheminredning.se 

Jag bor i en superfin 3:a på 70 kvm och har nyligen bytt rum med min son så jag håller på att fixa i ordning både sovrummen efter stilfull färg och inredning. Jag vill helt enkelt förnya rummen en aning och letar nu lite ny härlig inspiration.

Jag ska beställa en ny sängram till oss båda och letar även efter det. Nu är min son 9 år och han börjar bli en stor kille med egen smak och vilja så klart och därför får han vara med och bestämma hur han vill ha det i sitt rum. Vi har fått rensa ut en hel del sista tiden då vissa leksaker och även kläder nu är för små för honom.

Har du mindre barn har de en helt fantastisk kollektion som jag bara älskar. Därför kan jag varmt rekommendera dig att inreda ditt barnrum från Solhem Inredning. De erbjuder möbler och inredning för både vuxna och barn i butiken i Stockholm. Deras utbud är i genomgående nordisk stil vilket är stilrent och snyggt och väldesignat, helt efter min smak. 

Mrs Mighetto lanserade en helt ny fantastisk kollektion den 22 oktober i år och varje tavla har en helt underbar spännande berättelse. Det fina figurerna är tänkt att stärka självförtroendet för barn och Mrs Mighetto samarbetar med stiftelsen Friends som aktivt arbetar mot mobbing. Det ligger mig extra varmt om hjärtat då jag som barn själv blev mobbad i skolan.

Mina två Mrs Mighetto favoriter hittar du här: 

Fladdermusen Henry & Mr Bill

Fladdermusen Henry pris 450 kr
Mr Bill pris 450 kr

De har även annan helt fantastisk inredning för hela hemmet. Men söker du inredning även för barnrummet så besök Solheminredning.se, du kommer garanterat hitta något vackert att förgylla ditt hem med.