Företag,  Samarbeten

Ny hemsida!

I betalt samarbete med Hjalmar & Company 

Fotograf: Filip Agoo

ÄR DET DAGS FÖR NY HEMSIDA?

Jag har precis själv investerar i flera nya hemsidor och för mig är det superviktigt att ha hemsidor som är kopplat till det jag jobbar med. Min blogg ligger på deniselopez.se, min dj sida deniselopez.com och min artistsida ligger på dedelopez.com.

Om du precis som jag är i behov av en eller flera nya hemsidor, kan jag varmt rekommendera Hjalmar & Company.

Hjalmar & Company är en Seo byrå och arbetar med företag över hela landet. Som SEO byrå driver de leeds och förfrågningar via din hemsida till ditt företag. De erbjuder helhetslösningar och du kan välja mellan olika paket till bra priser per månad. Även om det kostar en slant i slutändan kan det vara värt att få hjälp med allt det här, precis som om du driver en webbshop. De olika paketen ger en klar bild på vad du får inkluderat. Det som är bra med att anlita den här byron är att du kan få sökoptimering som innefattar löpande on-page optimering och off-page optimering där de idag jobbar med 3000st bloggare runt om i  Sverige.

EN SEO BYRÅ UTFÖR HANTVERK

Strategisk projektledare som planerar, rapporterar och håller ihop projektet
SEO-tekniker för det löpande arbetet
Systemutvecklare för större strukturella förändringar
Copywriter med vana att attrahera sökmotorer
Designer för att öka värdet för de besökare som kommer till webbplatsen från en sökmotor

EN SEO BYRÅ VÄLJER RÄTT ORD ATT ARBETA MED.

Först tar de fram en strategi utefter vilka tjänster du vill få in fler förfrågningar på eller vilka produkter du vill sälja mer av. Vad kan dina potentiella kunder tänkas söka på? Hur söker du själv på Google? Här tänker de sig in i dinaa kunders situation.

HUR FÖLJER DE UPP DIN SEO?

Du kan känna dig trygg då de har ett helt teknik team som bevakar dina positioner, de följer dina besökare hur dom beter sig och vad dom söker på för att hitta dig. Utöver det får du rapporter så du kan följa deras arbete noga.

Det kostar givetvis lite extra att anlita en SEO byrå men vill du som kund få ut det bästa av vad internet har att erbjuda är det väl värt pengarna kan jag tycka.