Samarbeten,  Wellness

Nå ditt mål

Samarbete med högskoleprovguiden.se

Jag studerar med min son hemma nu när det är Corona – tider. Idag gjorde han sitt andra matteprov och det är underbart att ha möjlighet att finnas där för honom. Förutom att vi får extremt mycket kvalitetstid ihop är det också roligt att se hur han utvecklar sig för varje dag som går. Vi läser mycket och pratar om allt från klockan, fotboll, matte, stjärnor – till varför tiden går så fort. Han har även en hel del frågor om just Corona som jag tyvärr inte alltid kan svara på. Vi pratar även en del om vad han har för drömmar om framtiden och vad han vill jobba med när han blir stor osv.

När han hade gjort klart sina uppgifter idag tog vi en promenad i vårsolen runt Djurgården och det var så skönt. Det bjöds på underbart väder med upp emot 17 grader. På väg tillbaka gick det några tjejer bakom oss som pratade med hög stämma om högskoleprovet. Vårens högskoleprov som skulle ha ägt rum den 4 april har ställts in efter beslut från UHR, som anordnar högskoleprovet, och regeringen. Anledningen till beslutet att ställa in vårens prov är risken för spridning av Covid-19. Det är första gången sedan det första högskoleprovet 1977 som ett provtillfälle har ställts in så det är nytt för alla. De verkade vara lite delade medlingar bland tjejerna om det är bra eller dåligt att det är inställt.

Nästa tillfälle att skriva högskoleprovet är höstprovet 2020 som kommer att äga rum den 18 oktober 2020. Många kanske känner att det är tungt att det skjuts upp och att det skapar problem för dig att nå dina mål. Men om du ser det från den ljusa sidan så innebär det egentligen att du får extra tid att studera inför provet. Se det som en fördel istället för hinder. De tjejerna pratade om var både fördelar och nackdelar med att nu tvingas vänta.

Jag brukar tänka att det finns alltid en anledning till allt som sker och att det kommer falla på plats i slutändan ändå. Det enda du faktiskt kan göra är att ha tålamod och förbereda dig inför högskoleprovet.

Du kan ha större chans att klara högskoleprovet med hjälp av högskoleprovguiden.se. Deras tjänst har både ett omfattande kostnadsfritt alternativ men också en VIP-variant för den som verkligen vill klara högskoleprovet! Du får allt du behöver på alla provdelar för att kunna nå ditt mål. Dessutom får du snabb personlig hjälp om du fastnar på något och kan lägga till en förbättringsgaranti som ger mer tillbaka än du betalat. Det är aldrig fel att ta lite hjälp på vägen för att nå sina mål. Huvudsaken är att du i slutändan når dit du vill.

En dag kommer min son att komma dit och då kommer jag att stötta honom så gott jag kan.