Smink & Skönhet,  Wellness

My New Skin

Jag älskar att vårda min hy och känslan jag får med dessa produkter från Nu Skin är underbar. Alla blir förvånade när jag talar om hur gammal jag egentligen är. Nu på söndag blir jag 48 år och jag vårdar min hy dagligen med rätt rengöring och det oavsett om jag sminkar mig eller inte. Jag sover 8 timmar per dag, röker inte och dricker inte sprit. Däremot gillar jag att dricka lite vin då och då. Jag har nu kommit igång med träningen igen och det känns så skönt.

När det gäller skönhet är jag noga med min hy. Jag har därför investerat i en LumiSpa och lite produkter som gör underverk. Nu kan även du köpa den här produkten direkt via min Webbshop. Antingen köper du hela paketet som jag gjorde eller enbart LumiSpa. Du väljer själv.

Utforska alla produkter i min webbshop och se mina favoriter som ger mig en ung look och känsla.

Paketet som jag har köpt ovan heter Daily Essentials och innehåller:
1 st. ageLOC LumiSpa

1 st. ageLOC LumiSpa Normal/Combination Activating Cleanser

1 st. ageLOC LumiSpa Firm Silicone Head

1 st. Nutricentials pH Balance Toner för normal till torr hy

1 st. ageLOC Radiant Day SPF 22

1 st. ageLOC Transforming Night

1 st. Nutricentials Celltrex Ultra Recovery Fluid

 

OBS! Inlägget är inte sponsrat! 

 

deniselopez

Denise Lopez has a successful career as a singer/songwriter/producer/Dj with more than 500 000 albums sold. She has toured the world and has sold out Tokyo Dome in Japan twice! She was the only Swedish artist to open up for Michael Jackson in Gothenburg, Sweden and was opening act to 50 Cent in Helsinki, Finland. Denise has worked with prominent producers and song writers such as Max Martin, Andreas Carlsson, Per Magnusson, David Kreuger, Anders Bagge, Derek Bramble (David Bowie & Whitney Houston), Hebie Crichlow, Father Mc, Pras Michel (Fugees) and Michael Feineramong others. Denise Lopez has besides her music career as an artist, songwriter and music producer been a frequently engaged DJ at the hottest clubs and events in Sweden for more than 20 years. As a Dj she provides high technical skills and great artistic and interacting performances.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *