Corona Hjälp Sverige,  Mindset,  Träning/Hälsa,  Wellness

Motivation

Jag försöker kolla på inspirerande filmer varje dag. Det peppar mig att kämpa för mina mål i livet.

Det är dags att peppa och hjälpa varandra att fokusera på positiv energi. Jag tror vi alla behöver det i det vi går igenom.
Vi har alla ställts in för livets prövningar den här tiden och vi är alla drabbade på ett eller annat sätt. Jag kommer börja dela lite motovation i gruppen för att ej fastna i en negativ spiral. Jag kommer också vara strikt med vilka typer av inlägg vi delar. Försök dela positiva nyheter också.
Vi är mitt i en pandemi JA! Men livet fortsätter för oss på ett eller annat sätt oavsett det. Vi behöver lära oss att leva med det som pågår så positivt det bara går.
Alla är vi olika och alla har olika möjligheter men vi har alla ett val i det som sker. Ska vi fokusera på negativ eller positiv energi? Du har makten att välja. Det som är viktigt är att ej fasta i det negativa utan fortsätta framåt. Livet är här och nu trots allt som sker. Frågan är VAD vi väljer att göra med den här tiden vi har. Jag väljer att lägga det på positiv energi.
För egen del börjar jag dagen med att träna 3-4 ggr per vecka. Jag mediterar, umgås med familj och vänner, lyssnar på musik och njuter av det fina vädret. Utöver det tittar jag på motivationsklipp som peppar mig. Imorse såg jag detta klipp som jag nu delar med er.
Vad kan du göra för att både sprida och bidra med just positiv energi?
 
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=l-RHROJN8Kw[/embedyt]