Bröllop,  Samarbeten

Möhippa

I samarbete med möhippa.se

När det är dags att planera möhippa!

Det här med att planera att bröllop tar en hel del tid. Allt var klart i stort sett och nu när vi fick skjuta på allt lägger jag även planeringen på is – for now! Vi har nytt datum bokat sensommar 2021 så vi har gott om tid. Det är mycket även för våra närmsta som också behöver planeras om. De kvinnor i mitt liv som har fått det hedersamma uppdraget att vara mina brudtärnor är Jessica (Maid of honor), Jennifer, Sabah och Mira, även om alla mina vänner har samma stora plats i mitt hjärta. Nedan följer ett axplock av några av dem.

Kattis

Sabah

  

Lotta och Sabah 

Jessica & Magdalena

 

De är alla vänner som står mig jättenära och jag älskar dem alla var och en på sitt speciella sätt. Jag fick frågan för en tid sen om hur jag önskade min möhippa som blivande brud. Det här en supersvår fråga och något jag än i dag tänker mycket på.

Det viktiga för mig är att så många som möjligt kan närvara och att vi har sjukt kul ihop. Jag vill absolut inte råka ut för några pinsamheter att gå runt på stan med en skylt där det står ”kyss mig” eller andra pinsamheter. Jag är säker på att mina vänner känner mig så pass väl att de förstår det. Om inte, så lär de har de få läsa det här. Gör de det, då kommer blivande bruden att rymma.

Mira

Jag har själv varit med och arrangerat en möhippa och det finns några faktorer att tänka på. Vid ett tillfälle utbröt det viss osämja bland kvinnor då en inte drack alkohol och tänkte inte vara med och bekosta det för bruden, hur mycket pengar man skulle lägga osv. När det kommer till pengar är det givetvis en svår fråga då alla har olika förutsättningar. Mitt råd för att undvika osämja är att komma ihåg att det är för bruden som möhippan ska hållas för. Det är viktigt att kunna lägga egna åsikter åt sidan. En del kvinnor vill helst ha en möhippekväll som går lugnt till – andra inte. Vissa längtar efter att få slå klackarna i taket med sina vänner för en heldag/helkväll.

Jennifer 

Gott sällskap – Omvårdnad – Musik – Skratt – God mat – Bubblande dryck – Dans! 

Har du fått det ärofyllda uppdraget att planera och arrangera en möhippa kan jag varmt rekommendera dig denna hemsida.

Det här är något som präglar mitt liv och något jag aldrig kan få för mycket av, förutom bubblor men det går ju reglera. Jag är säker på att mina vänner kommer att göra min möhippa till magi. Det som är viktigt är att samla dem som betyder allt för mig och ha sjukt roligt tillsammans. Vi skulle lika gärna kunna tälta och ha privatfest på en öde ö.
Jag älskar er alla!