Träning/Hälsa

Lyssna på kroppen

För två veckor sen tog jag nya prover för sköldkörteln och idag kommer jag att få svar på proverna. Jag ska vara hos läkaren kl 11. Direkt efter det går jag till gymmet och kör ett konditionspass samt rygg/axlar. För mig är det viktigt med träning och även om jag genom åren haft lite pauser så är jag nu åter i rutin med det. Jag tränar för att må bra framförallt och det viktiga är att ha rutin på det.

Jag har fått mina program av Niklas så jag kör dem enligt plan men ibland får jag dra ner på tempot lite. Att lyssna på kroppen är viktigt och då jag har lite problem med just höft/bäcken samt rygg är det för mig superviktigt att bygga stabilitet först. Nu har jag tränat med rutin sen i maj och det känns som det borde gett mer resultat, men kanske mina provsvar idag kan ge en förklaring.