Musik

Love & War

Min tjejgrupp Super Fëmmes släpper ny singel

– i samarbete med stjärnproducenten Jakke Erixson!

Jag och min härliga grupp Super Fëmmes är nu aktuella med ny singel. Originallåten ”Love & War” släpps på alla hjärtans dag den 14 februari. Låten är skriven av stjärnproducenterna Jakke Erixson, som jobbat med stjärnor som Christina Aguilera, Rod Stewart, David Guetta och RedOne. Erixson är en av upphovsmännen till världshiten “Kings and Queens” med Ava Max.

Nya singeln har han skapat tillsammans med Max Brandenburg, Tor Eimon och jag, Denise ”DeDe” Lopez. Producenter är Tor Eimon och Jakke Erixson. 

– Det är en stor ära att få skriva med en så otroligt begåvad låtskrivare och producent. Han är ett musikaliskt geni, med en förmåga att skapa otroliga produktioner med en känsla som berör.

Super Fëmmes består av fyra av 90- och 00-talets popikoner – Emilia Mitiku, jag själv Denise DeDe Lopez och duon Miio med Mia Schotte och Josefine Willers. Under pandemin gick jag och tjejerna ihop i ett gemensamt projekt som presenterar en kraftfull och edgy, men ändå traditionell och glamorös popmusik som suddar ut gränserna mellan olika musikaliska influenser.

Under 2022 medverkade Super Fëmmes i Efter Fem, Lotta på Liseberg och Bingolotto samt turnérade med Vi som Älskar 90-talet, stadsfestivaler och sommarklubbar runtom i Sverige.

Fotograf: Anna Vinterfall

Presskontakt

Anders Westin

Telefon: 070 – 877 37 07

anders@westinpromotion.com