Privat

Julgran

Det här med julen är för mig en viktig tid och jag måste inte alltid fira den hemma. Jag har min familj utspridd över hela världen och jag har firat jul både i Spanien, Mexiko, USA och även i Thailand. Pappa bor sen flera år tillbaka i Playa Del Carmen och som ända sen liten har jag och min bror Sebastian rest över Atlanten för att fira jul med min familj där.

Pappa flyttade från Mexiko till Miami och sen vidare till Los Angeles. Han bodde i USA i över 20 år då han jobbade som Vice President för Walt Disney Latin Amerika, både i Miami och i Los Angeles. Alla Disney filmer som gjordes under hans tid där dubbades till Spanska och pappa är den som producerade alla låtar och spelade in låtarna med stjärnor som Phil Collins, Sting, Vanessa Williams med flera. Musiken kommer från generna och det är inte ett under att även jag håller på med musik.

Mina föräldrar är skilda sen jag var liten men de är otroligt fina vänner. Ofta åker vi över till pappa och hälsar på tillsammans med min mamma. 

I år firar vi jul hemma hos mig och min son och det ser jag fram emot. Om det blir en vit jul eller inte får vi se. När det gäller prylar och julklappar är jag mer för att ge upplevelser istället för just saker. Jag är med i grupp på FB som heter Familjehjälpen där jag skänker en hel del till familjer som är i nöd. Sök upp dem om du vill hjälpa till.

Det blev en liten kungsgran i år. Min son har klätt den på egen hand. Som ni ser är det tomt under granen. Jag lägger ut klapparna några dagar innan jul.

Vad önskar du dig i julkapp? I nästa inlägg får du veta vad jag önskar mig, men som jag en dag får spara till själv.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *