Mindset,  Wellness

Ny blogg!

Hej kära du,

Varmt välkommen till min nya blogg!

Jag heter Denise Lopez, är 47 år ung (känner mig som +30), är mamma till en helt underbar son på 8 år och har världens finaste fästman och två bonusbarn. Jag har lång erfarenhet inom affärsbyggnad, entreprenörskap och ledarskap och bred arbetserfarenhet inom musik och nöjesbranschen. Jag är artist, låtskrivare, producent och Dj som main i eget bolag men har genom åren även jobbat med annat. Mitt CV kan du finna på Linkedin och min artistkarriär kan du läsa mer om på min officiella hemsida: deniselopez.com

Som artist har sålt mer än 500 000 album, turnerat runt om i världen och sålt ut “Tokyo Dome” i Japan två gånger! Jag var som enda svenska artist förband åt Michael Jackson på ett fullsatt Ullevi 1997 och år 2008 var jag förband till 50 Cent i Finland. Som låtskrivare och artist har jag arbetat med framstående producenter och låtskrivare som Max Martin, Father Mc, Pras Michel (Fugees), Anders Bagge, Andreas Carlsson, Per Magnusson, David Kreuger, Michael Feiner, Derek Bramble. Min senaste singel (2018) “Dare To Change The World” feat Mc Lyte som jag både skrivit och producerat gick in på USTop20 på plats #5 sommaren 2018. Jag också DJ och nominerad till top100 Djanes i världen 2019.

Resan till ett friskare och hälsosammare liv

Jag har varit med om enormt mycket roligt och spännande i mitt liv både privat och yrkesmässigt som är så värt att lyfta fram. Men orsaken till den här boken grundar sig i vad som hände 2016-2017, då jag gick jag igenom den värsta tiden i mitt liv på grund av min brors mord.

Jag utsattes för en enormt stor fysisk och psykisk stress och fick ett stort svart hål i min själ. För att kunna gå helt upprätt och genuint må så pass bra att jag kan känna mig helt lycklig igen – ja då krävs ett enormt arbete av mig. Efter allt som har hänt har jag förstått att oavsett resväg, kan jag ej bli genuint hel om jag ej läker det här svarta öppna hålet. Ärren kommer alltid finnas kvar men att jag behöver lära mig leva med dessa ärr. Det är ett ständigt arbete jag gör med mig själv för att klara av att leva i balans och harmoni.

För att nå det mål jag vill, både på ett mentalt och kroppslig plan behövde jag göra en djupdykning inom mig och våga göra en djupdykning av mig själv. Våga möta sorgen och inte skjuta den åt sidan, inte gräva ner den i en grop, inte blunda utan möta den öga mot öga alla nivåer som går utan laga det hål som inom mig tär sönder mig bitvis.

Det är ej lätt att våga känna tillit och satsa på en relation igen. Att våga vara sårbar och våga stå för mina fel och brister och också äga dem är en svår resa som jag ändå har lyckats med idag. För att förändra något behöver jag först förstå och se, därefter laga det hål jag bär på i min själ. Jag tar hjälp av den mest fantastiska kvinna och med den hjälpen och verktyg hon ger mig och min egen förmåga att se i samband med handling kommer jag att nå hela vägen fram. Jag gör det här för min egen skull!

För mig betyder god hälsa och sund livsstil mycket men just den här mentala biten är för mig lika viktig.
Jag gör den här resan för att må bra i mig själv, både på insidan och utsidan. Jag hade kunnat välja att inte skriva om allt det här, men för mig är det ett sätt att också bearbeta det som hänt genom att just skriva och också kanske hjälpa andra på vägen.

Jag har alla förutsättningar att komma dit jag vill men det handlar främst om att bestämma mig och agera i det. Det krävs rutin, action och fokus. Jag är trött på att känna mig obekväm i min egen kropp och i min själ känna ett hål.  Kan jag se min son i ögonen och ärligt säga att jag hade kunnat göra något åt det här men inte gjorde det för jag var rädd? Nej! Jag tar tjuren i hornen och agerar i det NU – innan det är försent!

Jag vill poängtera att jag enbart utgår från mig själv och inte dömer andra människors val i livet. Den här resan handlar om mig och inte om dig. Alla är vi bygga på olika sätt, vi lever olika liv och vi har alla olika behov. Mitt behov är att leva hälsosamt och må bra både i kropp och själ, både på insidan och på utsidan.

Jag tror på mig. För om jag inte tror på mig, vem ska jag då övertyga?

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *