Familj,  Personligt

Jag exponerar inte min son

Jag får i bland frågan om varför jag inte publicerar bilder på min son så att man ser hur han ser ut. Jag exponerar inte min son på det sättet i min blogg. Jag vill på bästa sätt skydda honom från det så länge jag kan. Det kommer att komma en tid när han blir äldre och själv får välja, men än så länge är han för liten. Jag är både stolt över och älskar mitt barn villkorslöst men jag säger det till honom och jag behöver inte visa det genom att lägga ut bilder här. Vi lämnar alla digitala avtryck och genom att lägga upp saker på sina barn kan vi som vuxna och då omedvetet beröva dem på deras integritet och det vill jag givetvis inte bidra till.

Hur mycket av dina barns liv vill du dela med dig av öppet på sociala medier? Frågan alla kanske bör ställa sig är varför du väljer att göra det? De här är frågor som jag anser viktiga och något för fler att tänka på. Det finns alltid risker med att dela bilder på sina barn i dagens samhälle. Alla gör vad de vill, men jag har valt att inte göra det. Här kan du läsa mer om just det här ämnet!