Produkter,  Träning,  Wellness

Hypervolt Plus

En del dagar är lättare än andra att träna. När jag inte har tränat på ett tag krävs det ofta en spark i baken för att komma igång. Jag har verkligen tur som har en fästman som är PT och som varit en stor del i att jag faktiskt nu kommit igång och tränar på egen hand igen efter ett långt uppehåll.

Jag har satt upp delmål och slutmål och sommar 2020 vill jag vara i mitt livs form.  För mig är det viktigt att inte vara för hård mot mig själv i processen. Jag kommer ha svackor och det är helt ok. De dagarna är extra viktigt att jag pallar mig till gymmet även om jag verkligen inte känner för det. Sen jag kickade igång för 4 veckor sen tränar jag 3 gånger i veckan och jag känner en längtan att just röra på mig. Jag upplever att jag har kommit över den där fösta tuffa perioden när det tar emot. Det händer grejer med kroppen och det känns så extremt skönt när jag är klar. Ja, jag kommer att dela med mig av före- och efterbilder lite längre fram.

Det här med träningsvärk kan vara en pina ibland. Men också en härlig känsla. Känner du igen dig? Jag har även en del gamla skador som jag behöver vårda och jag blir ofta stel i axlarna, rumpa och ben. En produkt som hjälper mig är min Hypervolt. I can´t live without it! 

Nu har de kommit ut med en ny version som heter Hypervolt Plus och även jag ska köpa en.

Hypervolt Plus ger en kraftigare effekt med hjälp av sin uppgraderade motor. Detta är ett avancerat massageredskap som lindrar träningsvärk samtidigt som den även främjar cirkulationen. För mig är den en “must have” i mina dagliga rutiner. Den tar verkligen och jag spar en hel del pengar på att slippa gå massage. Det är en stor engångskostnad men väl värt det. Årets julklapp om du frågar mig! 

Du får ni 10% rabatt om du anger koden “XOXO” i kassan och gäller endast via: hypericenordic.com

One Comment

  • Cecilia

    Det är så härligt när man har fått kroppen till att VILJA HA träning! Men det är så lätt, för lätt! att vänja kroppen vid att träning inte är viktigt, det är väl där jag är just nu, men jag ska strax in i en ny träningsperiod!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *