Inredning/design/trädgård,  Samarbeten

Hemmets samlingspunkt

I samarbete med Elboden.nu

Belysning när den är som bäst!

Ni sommar följt mig en tid vet att jag har ett stort intresse för hem och inredning och lampor är inget undantag. Lampor är inte bara praktiskt och lyser upp mitt hem, det är även för mig en stor del av hemmet när det gäller just snygg inredning och inbjuder till en mysig och trevlig stämning också.

Köket är ofta en samlingspunkt i hemmet. Jag har ett stort kök och behöver därför en ny maffig lampa att förgylla mitt kök centrerat över mitt runda vita högblanka bord. Jag har en lampa jag verkligen trivs med så därför vill jag ha en av samma märke fast en annan färg – guld!

Jag har ett av mina favoritmärken, en silvrig Herstal som jag älskar. Storsäljaren Manola från Herstal är en modern och vacker krona. 12 armar som passar med såväl avlånga ljuskällor som på bild eller päronlampor. Absolut skulle jag kunna hitta ett annat varumärke men varför byta en trend som jag trivs med och också finns i andra färger?

Jag hittade har hittat det jag söker via https://www.elboden.nu/

En lampa med klass och supersnygg design!

 

Taklampa Manola 12 – Herstal

2 890 SEK

Taklampa Manola 12 Guld – Herstal

3 690 SEK
Elboden har sedan 1920 bedrivit butiker i Västsverige, närmare bestämt i Göteborgsområdet, men satsar nu allt bredare även online. Då jag bor i Stockholm känns det toppen att även kunna handla av dem och få ta del av deras grymma priser. De har som mål att vara billigast i Sverige på ett antal storsäljande lampor, generös support och snabb orderhantering.