Wellness

Hell or heaven?

Vad anser du om ”16 weeks of hell” som har fått så stor uppmärksamhet och kritik från många håll?

Jag själv har gått upp i vikt på grund av 4 månader stillasittande. Jag som alltid varit vältränad har lagt på mig massa extra kilon som inte är välkomna. Jag har inte kunnat tränat alls på grund av lunginflammation och oförmågan att träna har gjort att jag har har lagt på mig. Jag är inte 20 längre utan 48 år och jag måste jobba för att få en tränad kropp.

Jag har turen att ha en sund och hälsosam fästman som är PT. Han är före detta ishockeyproffs och han har spelat i både Djurgården, Timrå och Brynäs. Idag är han coach och PT. Han har hjälpt mig massor med en super lugn start att komma tillbaka dit jag vill vara. Men det är ingen “Quick fix” på 16 veckor utan det kommer att ta mig ca 8 månader till 12 månader att komma dit jag vill. Jag tänker inte stressa det här utan tar min tid för att sakta forma min kropp så som jag vill ha den.

Jag tränar 4 pass i veckan och jobbar nu sakta med säkert upp min styrka igen inifrån långsamt med lätta vikter och långsamma drag och längre repetitioner. Vilket inte utgör någon risk att skada mig eller agera ohälsosamt.

Det är lugnt som fan och jag är van att allt ska gå fort. Mitt tålamod är inte det bästa men jag har förlikat mig med att det kommer att ta tid. Jag kämpar och får också lära mig att ha tålamod. Kosten har jag redan så det är ingen fara alls. Jag äter ej ohälsosamt och därför undrar jag er syn på just 16 weeks of hell. Vad tycker du om det?

Jag känner att jag har ett ansvar gentemot mig själv och andra och vill vara en bra förebild. Jag vill ej ta den snabba vägen utan jag tar hellre tid på mig och gör det här rätt.

Niklas min fästman!

deniselopez

Denise Lopez has a successful career as a singer/songwriter/producer/Dj with more than 500 000 albums sold. She has toured the world and has sold out Tokyo Dome in Japan twice! She was the only Swedish artist to open up for Michael Jackson in Gothenburg, Sweden and was opening act to 50 Cent in Helsinki, Finland. Denise has worked with prominent producers and song writers such as Max Martin, Andreas Carlsson, Per Magnusson, David Kreuger, Anders Bagge, Derek Bramble (David Bowie & Whitney Houston), Hebie Crichlow, Father Mc, Pras Michel (Fugees) and Michael Feineramong others. Denise Lopez has besides her music career as an artist, songwriter and music producer been a frequently engaged DJ at the hottest clubs and events in Sweden for more than 20 years. As a Dj she provides high technical skills and great artistic and interacting performances.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *