Ekonomi,  Företag,  Personligt,  Samarbeten

Headhuntad

Annons/Reklam för MT Recruit 

För er som inte vet har jag drivit eget bolag och varit min egen chef ända sen jag började min karriär och även om mitt bolag ligger vilande just nu under rådande pandemi, har jag kvar det tills allt flyter på igen. Jag har även varit anställd via andra bolag. 

Den 1 december 2016 fick jag jobbet som musikansvarig på ett musikhotell i centrala Stockholm. Jag sa upp mig på egen begäran efter för att testa en bransch jag inte alls kunde så mycket om; nämligen EdTech som också var ett start-up. Jag blev helt enkelt head-huntad vilket innebär att de kontaktar och attraherar en specifik person på ett specifikt företag som besitter just den kompetens som eftersöks. Dessa uppdrag annonseras sällan ut, utan sköts direkt under radarn. 

Spännande resa

Mina arbetsuppgifter var bland annat: 


• Ansvarig och samordnare för alla HR-funktioner som rekrytering, anställning och inskolning av ny personal


• Leda de anställda och utveckla maximal prestanda och engagemang


• Övervakande av organisationens dagliga verksamhet och skapade förutsättningar för att hantera verksamheten. 

• Planerade och genomförde företagets alla evenemang, som inkluderade planering, inbjudan, program, budget och uppföljning. 


När jag arbetade där tyckte min dåvarande chef att jag hade sinne för människor och gav mig rådet att att utbilda mig till coach. Jag låter det vara osagt men jag kanske gör det inom en snar framtid!? Nu när jag inte har jobbat i mitt eget bolag en tid så kanske jag söker mig vidare på det yrket jag hade då och då kan det vara bra med en karriärcoach.

MT Recruit erbjuder skräddarsydda rekryteringslösningar utifrån ditt behov. De rekryterar chefer och specialister inom de flesta områden med fokus på försäljning, HR och ekonomi. MTRecruit startades för att kunna erbjuda stöd och långsiktigt partnerskap inom Rekrytering och HR. Det är så viktigt med kvalitet, personligt engagemang, glädje och mycket hög servicegrad. Besök deras hemsida för att ta del av deras tjänster.