Corona Hjälp Sverige,  Träning/Hälsa

Har jag Corona?

Jag träffade en av mina bästa vänner tillsammans med hennes fästman en snabbis förra helgen. Vi alla höll avstånd utan kramar osv. Nu har de båda testats positivt för Corona. Han med halsont, ledvärk och feber. Hon med med milda symtom så som halsont och lite ledvärk. Hon ringde mig nu ikväll med provsvaret på sitt test.
Jag har mått hur bra som helst, men bara för en stund sedan började även jag känna av lite halsont och en aning ledvärk i övre armarna, inge feber eller andra symtom. Nästan så att det känns som armarna domnar bort en aning. Jag hoppas det stannar där och ej blir värre då jag är ensam hemma med min son. Jag har precis beställt ett hemmatest via vårdguiden som jag hoppas få hem imorgon. Om jag nu har Corona eller ej låter jag vara osagt tills jag har får mitt provsvar. Men jag tar mitt ansvar och håller mig och min son i karantän tillsvidare.

Stay tuned!

One Comment

  • Madde

    Ja det där med Corona är lurigt. Trodde jag har det men både proven var negativa så har en vanlig förkylning. Men fy för Gudarna att så många har fått de. Hoppas att ni snart blir friska och att ni inte får några allvarliga komplikationer.

    Styrke kramar på er