Familj,  Personligt,  Träning/Hälsa,  Wellness

Grattis till nytt jobb

Jag har tränat med min fästman Niklas sen i maj då jag blev helt frisk och det schema jag har fått av honom är uppbyggt efter min kropp och mina förutsättningar.

Hur är det då att träna med min fästman?

Jag har oerhörd respekt för Niklas, både privat och i hans yrkesroll. Han är verkligen duktig på det han gör och när vi tränar är det fokus på just – träningen! Fördelarna är många då vi har sjukt roligt tillsammans, vi får som par egen tid ihop vilket för oss båda är värdefullt och vi har ett gemensamt intresse som vi delar.

Sista tiden har det skett en del förändringar i hans liv och Niklas har valt att lämna Norrtälje rent yrkesmässigt. Barnfri tid bor han med mig i Stockholm. När han har sina barn pendlar han numera från Norrtälje – Stockholm på grund av ett nytt jobb han precis har börjat på här i Stockholm.

Han har fram tills i mars när Corona tog över arbetat som fystränare åt ett hockeylag i Uppsala men då det är tufft för många klubbar på grund av just Covid -19 är det tyvärr på paus –  just nu! Vad som sker i framtiden vet ingen och det låter vi vara osagt. Även om Niklas passion är just hockey har han även vid sidan av det arbetat som personlig tränare åt ett gym i Norrtälje. Där har han slutat helt nu och precis börjat sitt nya arbete som personlig tränare på ett gym i centrala Stockholm.

Grattis till din nya tjänst älskling – det är du så värd! 

Vill du och också ha en grymt bra PT kan jag rekommendera Niklas. Just nu erbjuder de dig som kund där kostnadsfri konsultation. Han håller även i gruppträningar för företag och privatpersoner. Mer information får du via honom direkt om du kontaktar honom via hans privata mail. Jag går ej ut med vilket gym det gäller mer än att det ligger centralt på Regeringsgatan i Stockholm.

Mail: niklas1@me.com 

Fotograf: Frida Lantto

OBS! Det här är inte ett sponsrat inlägg.