Ekonomi,  Företag,  Samarbeten

Giveaways

Annons / reklam för Presenta.se

Idag är det 8 oktober och det börjar redan närma sig jul. Jag tycker det här året har gått så extremt fort och det känns nästan som 2020 bara har passerat i all hast med tanke på det som sker i världen. Men jag har haft en underbar sommar med familjen i Sverige vilket jag är tacksam för. Vi kommer att stanna hemma i år med tanke på pandemin och förmodligen blir det jul här hemma hos mig. 

Jag älskar julen och det viktiga för mig är att vara med min familj med allt vad det innebär. Framförallt sammanhållningen och avkopplingen. Många stressar innan julen och det är inte bra. Så jag brukar planera det här i god tid vilket jag också rekommenderar dig att göra. Shoppa i tid på nätet istället för att springa runt i butiker och tränga i sista stund. Även om den finaste gåvan är hälsan, familj och tryggheten så är det givetvis kul att få presenter. Du som har företag kan ge dina anställda giveaways som julklapp. 

Företag och anställda – vad gäller vid giveaways!? 

När jag arbetade som anställd fick vi ofta giveaways av företaget. Det är en fin gest tycker jag. Företag som nu vill skämma bort sina anställda brukar planera det i tid och det börjar redan nu planera inför det. Det finns dock en del lagar som företag måste följa. 


Julgodis giveaways går alltid hem och hur mycket ett företag får ge sina anställda i form av värdet på julgåvan är en fråga som många ofta ställer sig. Så länge beloppet understiger 450 SEK inklusive moms är det skattefritt för den anställde. Jag kan varmt rekommendera Presenta, de hjälper dig att leverera det bästa ljudgodiset till ditt företag utifrån era förutsättningar! En julgåva får aldrig ges i form av kontanter av företag till anställda, till detta räknas även checkar eller postväxel och sådant som kan likställas med kontanter. Presentkort som inte går att byta mot kontanter kan vara skattefritt. Så satsa på just julgodis tycker jag. 

Kort om Presenta:

• En av Nordens ledande aktörer inom profilprodukter, presentreklam och reklamgodis
• Stort och varierat produktsortiment
• Låga priser och trygga leveranser
• Över 30 år i branschen talar sitt tydliga språk!
• Tar stort ansvar för miljön!