Mindset,  Wellness

Förändra ditt liv 2020

Väldigt tidigt så programmeras vi som människor och som sen definierar vilka vi är och kommer att vara resten av mitt liv om det är det vi beslutar oss för. En del människor är inte medvetna om sina beteendemönster och då är det svårt att göra något åt det. Men det kanske är dags även för dig att fundera över dem. Vilka är dina?

Vi skapar beteendemönster som präglar stora delar av våra liv och tillslut är vi så vana vid dem att vi helt enkelt accepterar vi vilka vi är och många tar med sig det här in i döden. Jag har själv beteendemönster och en del av dem är jag ej bekväm med. Det är mina så kallade sämre sidor. Jag är väl medveten om mina dåliga vanor och sidor som människa så jag har valt att aktivt jobba för att förändra dem.  Jag lever här och nu och jag precis som DU har all möjlighet att leva med full potential och vara mitt ”bästa jag”.

Att aktivt arbeta med att om programmera  beteendemönster är svårt men fullt möjligt. Den som skapar den jag är – är jag själv! Det betyder att jag har den makten att förändra och jag har både den viljan och kraften. Till min hjälp går jag hos Susanne Lindén och jag har gått hos henne sen januari 2016. Jag mediterar och när jag är full frisk så tränar jag på gym. Just nu blir det lugna promenader för att bygga upp kroppen igen efter sviterna av lunginflammation. Jag kan ej vistas på gym just nu, men finns mycket jag kan göra i hemmet utan att utsätta mig. Utöver det lyssnar jag och ser på olika klipp och en stor förebild är Tony Robbins.

Det gäller att lära känna sig själv på djupet och också förstå att du kan – om du vill.

Jag vill!

Här är ett klipp som kan hjälpa dig på vägen om du också vill påbörja din resa.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=O-MeOciMQ4I[/embedyt]