Familj,  Företag,  Samarbeten

Flytta

I samarbete med Primero AB

Min fästman har flyttat hela helgen och därför var han ej med oss och firade min födelsedag i söndags. Han har packat allt själv, flyttat allt på egen hand och även flyttstädat. Wow säger jag bara! Så otroligt bra jobbat av honom tycker jag att göra allt det här jobbet det innebär på egen hand. Det är något jag aldrig skulle orka själv, främst för att jag är ryggopererad och jag får helt enkelt inte lyfta tungt. Utöver det är det tidskrävande. Att flytta kan vara väldigt stressigt och påfrestande, just därför tycker jag att det är skönt att ta hjälp med flytten från en professionell firma. Det är även barnvecka och då har jag inte möjlighet att hjälpa till. Vi är båda fast beslutna att fokusera på våra barn på barnveckor. Han är en stark man och för honom är det nog som ett långt styrkepass.

Ska du eller någon du känner flytta?

Jag vet en bra flyttfirma som erbjuder flertal tjänster inom flytt för bohag, kontorsflytt, packning och flyttstädning. De utför 150 flyttningar i månaden. Men de finns inte i Norrtälje där Niklas bor eller heller ej just där jag bor, men för alla som söker en flyttfirma och bor i Malmökan jag rekommendera Primero.

Just jag har inga planer på att flytta då jag stormtrivs där jag bor. Här har jag bott sen 2008 och eftersom vi ej har planer på att flytta ihop, bor jag kvar här där jag bor. I framtiden kommer jag att satsa på ett landställe istället, eller varför inte ett hem utanför sveriges gränser. Ja, vi får se vad det blir.

Oavsett så önskar jag dig lycka till!