Event,  Musik

En Trip Down Memory Lane!


Den här bilden är från min 25-årsdag i Nacka, här tillsammans med Denniz Pop, Max Martin, Christian Lundin och min gode vän Jessica Folcker. De här underbara människorna har haft en stor och viktig roll i min artistkarriär. Så mycket värme, kärlek och en otroligt fin sammanhållning. 
Du är saknad Dagge och du lever kvar genom musiken för alltid! 

Vilka fantastiska minnen och vilken underbar tid jag har fått uppleva och såklart ska få uppleva även i framtiden. Jag var med och skapade musiken av ett helt unikt sound i början på 90 – talet och jag håller än i dag på med min passion, musik! 

Det var en underbar tid som för mig. Det enkla är ofta det svåra och mina största låtar skrev vi under just 95-99. Låtar som än idag faktiskt håller. Jag är tacksam och glad att jag fick vara en av dem som skapade det soundet. Jag kom från mer urban style som hiphop och RnB så pop för mig blandat med just det blev min stil där jag rappade och sjöng.

Låten ”Party” från 1995 som jag skrev tillsammans med Per Magnusson och David Kreuger är den låt som öppnade upp för en internationell karriär och ”My Lover” blev den största av alla mina låtar.

”My Lover” skrev jag tillsammans med Max Martin, Per Magnusson och David Kreuger och Max Martin och Jessica Folcker körar även på den låten. Gruppen Ultimate Kaos från England gjorde även en cover på ”My Lover” året efter min lansering. Men det vara bara bra för mig som låtskrivare. Idag när jag lyssnar på mina låtar får jag otroligt fina minnen.