Familj,  Mindset,  Produkter,  Samarbeten

En fin och viktig bok för dig och dina barn

I samarbete med www.tallbergsforlagsbokhandel.com

Jag och min son läser en del böcker och han läser både på engelska och svenska. Nu har vi fått händerna på en väldigt bra och givande bok som är super för barn. Men som jag kan tycka att även vuxna bör läsa.

”Dinosaurien Ty får en vikarie” av Jill Faulkner och Marcus Tallberg.

Dinosaurien Ty har autism.
Ty tycker inte om förändringar.
En dag när Ty kommer till skolan är den vanlige läraren sjuk, och istället finns en vikarie.
Ty blir orolig.
Vikarien har inte alls kontroll över klassen och då blir Ty frustrerad.
Ja, så frustrerad att Ty hamnar i slagsmål med en klasskompis.
Hur ska denna dagen sluta?

Min son är 8 år och har läst ut boken innan middagen idag. Den är verkligen lättläst och superbra på många sätt. Han sa att det är bra att Ty lärde sig andas tio gånger, fick på gå på en promenad och lunga ner sig. Han gillade även rektor Cerat som han tyckte var snäll. Min son älskar dinsosaurier så det gjorde hela roliga också med bra illustration. Förutom en mysig högläsning av min son medans jag lagade middagen tränar han även på sin läsning.

Nu kan får möjlighet att köpa boken med min rabattkod!

Kampanjkod DENISE25
Rabattkoden kommer ge dig som läsare 25% rabatt på boken!

Gå in på hemsidan och beställ den nu för den är superbra!