Inredning/design/trädgård,  Samarbeten

Egen restaurang

I betalt samarbete med Furnitgroup.se/restaurangmobler

Drömmen om en egen bar/restaurang!

Den drömmen har jag haft länge och jag har genom musiken jobbat i krogbranschen i säkert över 20 år. Jag har varit nattklubbschef på flera ställen runt om i stan och både sjungit och varit DJ under åren som gått. Men det är skillnad att jobba så som jag har gjort och själv vara krögare. Det är inget man gör på ett naffs. Det kräver en hel del kapital, tid och engagemang samt bra och rätt partners. Jag har kikat lite på olika ställen i stan som är lediga ifall jag en dag kan kapitalisera projektet. Jag har även kikat koll på lite cool inredning för just restaurangmöbler.

Det finns en hel del cool inredning där att spana in. Jag gillar stilrent, färgglatt och trendig design och det gäller att ha konceptet klart innan man slår slag i saken. Jag älskar inredning och jag får inspiration bara genom att kolla runt lite.

Jag har flera vänner som driver café , bar och restaurang runt i Stockholm och det är ett slitsamt arbete att vara krögare, men också väldigt roligt. Tider som nu är tuff för många men det är säkert även ett bra förhandlingsläge med hyresvärdar just nu med tanke på situationen som råder.

Vem vet vad framtiden utvisar men det vore så roligt att ha ett eget ställe. Jag har allt i huvudet men för att kunna komma vidare med det hela krävs det att jag skriver ner allt. Jag är en skapare och konstnärssjäl som är noga och strukturerad. Hittar jag rätt investerare eller partner så kanske det här kan bli en sann dröm.

Jag har några favoriter jag själv går till och i området där jag bor finns en del riktigt bra ställen. Det är stor konkurrens så det gäller att komma på något nytt, hett och spännande.