Inredning/design/trädgård,  Produkter,  Samarbeten

Canvas med rabattkod

I samarbete med Bestcanvas.se

Fotograf: Arturo Everitt

Canvastavlor

Jag har stort intresse för både konst och fotografi som jag tidigare har skrivit om i min blogg– och det går superenkelt att kombinera båda. Jag saknar faktiskt att kunna bläddra i gamla fotoalbum av egna fina fotografier och att rama in bilder som jag har fotat genom åren. Jag har en del fina fotografier på min son, både som jag har fotat och som min storebror Arturo Everitt har fotat som faktisk är en oerhört duktig proffsfotograf. Han bor i Los Angeles där han är verksam inom sitt yrke.

Jag har gått igenom min telefon och hittat en hel del bilder som jag nu tänkt beställa hem akrylglastavlor och Canvastalvor på mina favoritbilder. Jag har hittat en superbra sida där jag kommer att beställa ifrån,

BestCanvas.se

Besök dem för att hitta och skapa personliga canvastavlor!

De trycker Canvas i vackra färger och med utmärkt utskriftskvalitet. De använder endast varumärkesbläck från HP för utskrift. Detta latexbläck med UV-skydd ger vackrast färger, kontraster och bildskärpa. Den är helt fri från lösningsmedel och är därför också lämplig för allergiker och barn vilket jag tycker är superviktigt.

  1. Välj bild
  2. Välj format
  3. Ladda upp bild
  4. Betala i kassan
  5. Klart!

Ange koden: DENISELOPEZ15 – Du får 15% rabatt på alla redan rabatterade CANVAS-utskrifter (canvastavlor).

Bilderna nedan har jag fotat själv och även dessa kommer jag göra beställning på som får hänga i mitt hem.

Från min och min sons resa på ön Koh Monork i Thailand. 

Den här bilden fotade jag i höstas från Djurgårdsbron på väg hem från Djurgården Denna bild fotade jag en höstdag på Djurgården