Mindset

Ny blogg

Hej,

Varmt välkommen till min nya blogg!

Det var ett tag sen och tro mig, jag har behövt en lång paus från offentligheten!

Livet kommer emellan och det har varit några utmanande år för mig och min familj.

Jag fick 3 missfall på 6 månader under 2016 och min lillebror blev mördad samma år i november 2016, jag genomgick en svår separation året efter från mannen jag förlorade barnen med så det har varit en mycket tuff resa. Men jag är tillbaka och är starkare än vad jag någonsin trodde att jag skulle vara. Den här bloggen är en öppen och ärlig och kanske kan jag ge dig lite inspiration på vägen.

Tony Robbins är en stor favorit och inspiration för mig. Varje dag tittar jag på minst ett klipp av motivation för att stärka mig. Jag skriver i en tacksamhetsbok minst 3 saker som motiverar mig och jag skriver ner det jag är tacksam över. Det så viktigt att dagligen jobba med sig själv och ej låta sig dras ner av andra människors oförmåga att se sina egna fel och brister.

Dagens pepp är att förstå vad det är du vill och varför för att nå ditt bättre jag.  Rädsla över att misslyckas får ej ta över. Du kan ej misslyckas om du försöker.

Se videon så förstår du.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=YPwA_GbEIGY[/embedyt]

One Comment