Träning/Hälsa

Antiinflammatoriskt

Inflammation i axeln är ingen rolig grej. Det gör sjukt ont och inget jag önskar att få igen. Jag har inte ens kunnat lyfta armen och jag har haft en vidrig värk. Värst var förra helgen då jag knappt kunde sova så jag tvingades ta smärtstillande och antiinflammatoriskt. På natten tar jag mineraler så som magnesium, Selen och annat för att hjälpa kroppen.

På torsdag är det två veckor sen jag fick en överansträngning efter ett träningspass för axlar och rygg och jag har inte kunnat träna sen dess. Nu är jag mycket bättre och jag kan röra armen samt även även köra bil. Men jag är inte helt bra ännu och det kommer säkert ta lite tid.

Jag har varit hos min kiropraktor Vibeke två gånger och hon har behandlat, satt nålar och tejpat. Det går åt rätt håll. Men jag har lärt mig att inte ta ut mig på träningen för hårt utan köra lugnt.

Mamma har bott här sen i onsdags då hon är nyopererad i foten så det har varit fullt hus så att säga. Hon är även hon nu bättre och igår ville hon komma hem så jag körde hem henne till sig igår eftermiddag. Det har varit mysigt att ta hand om mamma men säkert skönt för henne att få komma hem också. Hon har en tjejkompis som är på besök så det kändes ok.

Den svartvita bilden ovan är på mamma när hon var ung.