Familj,  Personligt

Älskling

Niklas, min älskade fästman. Det här blir ett djupt och långt inlägg…..

Vi har nyligen firat två år tillsammans som par. Längst vår resa har vi haft våra ups and downs. Trots motgång, motvind, olika bakgrunder, olika liv och olika städer, båda har barn från tidigare relationer, båda har dåliga och bra sidor, vi bor inte ihop som en enda familj och varannan vecka liv med avstånd etc har vi ändå på något sätt hitta ett sätt att få det här att funka. Vi är båda två bra människor som är villiga att göra jobbet som krävs för att få ett lyckligt och långt liv – tillsammans! Vår starka kärlek för varandra och viljan att båda bli bättre människor är det som kommer att ta oss dit vi vill. Vi har stått stadigt i vår kärlek oavsett stundtals kämpiga perioder.

Du är nog den mest snälla man jag har träffat och som älskar mig villkorslöst med fel och brister. Ingen människa är perfekt och under den här resan har jag fått lära mig tålamod och förstå ett och annat. Tack vare hjälp från Susanne, min terapeut insåg jag att jag var ansvarig för min egen lycka och längst vägen också lärt mig att acceptera både mig och dig med fel och brister. Ingen människa är perfekt.

Livet har inte varit lätt med det fruktansvärda trauma jag har varit med om på kort tid. Min brors mord i november 2016 och annat som jag fått resa mig ifrån. Jag känner ändå att jag har lyckats göra det här bra, även om jag är en aning kantstött från det som hände har jag lärt mig leva med den sorgen. Jag mår bra idag och har gjort precis allt jag kan för att överleva det hemska jag och min familj tvingats vara med om. Både du och jag Niklas är två starka individer som inte tar skit, som står starka med båda fötterna på jorden men som också har fått kämpa hårt för att komma dit vi är i dag. Tillsammans tror jag att vi kan göra underverk.

Vi skulle ha gift oss sommaren 2020 men mitt i allt hände Corona. Vi tvingades boka om vårt bröllop på grund av pandemin till 2021. Det fanns tillfällen där jag tvekade på om vi var rätt för varandra. Min rädsla var på väg att ta över. Det fanns tillfällen då jag genuint nästan ge upp dig och gå vidare med mitt liv. Vi tog en paus från varandra en tid och idag står vi starkare än någonsin sida vid sida. Jag känner idag att allt hade en mening och det här har gett oss en chans att växa oss ännu starkare tillsammans.

Vi firar nu två år tillsammans och jag är så glad att jag inte gav upp dig och oss. Utan att jag höll ut mitt i stormens öga. Jag ser så fram emot idag, morgondagen, 2021 och vår framtid tillsammans med dig. Jag tror på oss och jag hoppas vi ska bli gamla tillsammans. Jag älskar dig i nöd och lust Niklas och jag hoppas att vi enligt plan kommer dit vi vill.

Vi båda har blivit bättre människor i allt det här och vi vet att ingen annan än VI kan styra vår väg och att vi individuellt och tillsammans är ansvariga för vår egen lycka. Tillsammans om vi båda forsätter att göra jobbet som krävs kommer vi att få ett långt och lyckligt liv tillsammans och 2021 gå ner för altaret tillsammans med vår nära och kära.

Jag älskar dig så mycket och jag är otroligt kär i dig!

XOXO din Denise