Träning/Hälsa

20% på hela sortimentet hos Icebug

Samarbete/Annons/Reklam för https://icebug.se

Just nu erbjuder jag mina läsare 20 % rabatt på hela sortimentet hos fantastiska skomärket https://icebug.se.

ANGE KODEN: LOPEZ20 – Den ger dig 20% på allt!

Rabattkoden är aktiv till 31 dec 2020.

Trygga, säkra, bekväma skor för alla väder!

Idag ska jag inviga dessa godingar och ge mig ut på en långpromenad.

Världens mest sålda dubbade sko!

Svenska Icebug gör skor med världens absolut bästa grepp och gör det både säkert och roligt att gå på promenad eller löpa även på vintern. Det är här är min absoluta nya favorit och jag kan genuint rekommendera alla att köpa deras produkter. De har skor både för män och kvinnor och gör det så säkert det bara går. Spana in deras webbshop och använd koden för att köpa din sko med 20% rabatt. Årets julklapp enligt mig. Dubbdäck för din bil för att åka säkert och nu även för dina fötter för att gå och springa säkert i halt väglag.

Newrun BUGrip GTX pris 2 199 kr